Suntem o firmă de tradiţie, cu peste 16 ani de activitate în domeniul transportului de persoane. Principalul obiectiv al firmei noastre este acela de a asigura clienţilor noştri siguranta şi confort la standarde europene.

Satisfacţia clientului reprezintă prioritatea nr.1 în desfăşurarea activităţii de transport  şi de aceea firma noastră a încercat de-a lungul timpului să-şi apropie clienţii, să înţeleagă şi să împărtăşească aceleaşi valori şi obiective cu aceştia.Mulţumirile, dar şi neajunsurile activităţii de transport sunt legate de mijlocul de transport.

Autocarul reprezintă cea mai importantă investiţie a unui transportator, practic imaginea firmei. Acesta este şi motivul pentru care firma noastră, Sango Water Co. SA, a ales autocare apartinând unor marci de prestigiu precum: Setra, Mercedes, Man, Neoplan, Van Hool care oferă maximul de siguranta şi confort.

Dotate cu o gamă variată de aparatură de ultimă generaţie, autocarele şi autobuzele Sango Water Co. SA vă stau la dispoziţie 24 de ore din 24 pentru a vă oferi  cele mai avantajoase condiţii de transport, atât în ţară cât şi în străinătate (Ungaria, Austria, Germania, Italia, Franta, Spania, Grecia, Serbia, etc). Am câştigat încrederea  clienţilor noştri  prin oferirea de servicii profesioniste şi performante, prin pricepere, corectitudine şi loialitate.

Ne dorim ca pe baza acestor principii să câştigăm şi încrederea dumneavoastră pentru ca împreună să dezvoltăm un parteneriat de lungă durată şi de succes de ambele părţi.